Etusivu Tarjoukset  Yritys Yhteystiedot Tiedostot                                                                            Etsi lähin jälleenmyyjä

2017 Yrityskuvaus

  

Teräosa Oy on 30-vuotias kotimainen maahantuontia harjoittava tukkuliike.


Olemme puutarhakoneiden, moottorisahojen sekä niiden huoltovaraosien, tarvikkeiden, terien, työkalujen ja alan varusteiden luotettava erikoisosaaja. 

Oma varastointi aikaansaa kilpailukykyiset, nopeat ja täsmälliset asiakastoimitukset, sekä takaa tavaran saatavuutta myös sesongin aikana.

Hyvä palvelu, suorat varastotoimitukset ja osaava henkilöstö, ammattitaitoisesti kehittyvän tuotevalikoiman lisäksi, tuo hyvän pohjan yhteistyöhön nyt ja tulevaisuudessa kasvavan asiakaskuntamme kanssa. 

Monipuoliseen tuotevalikoimaamme sisältyy mm. koneet, terät, teräketjut, -laipat, varaosat, tarvikkeet ja työkalut ammattilaisten sekä harrastajien tarpeisiin.


• Teräosa Oy:n toiminta-ajatuksena on toimia Suomessa täydentävänä osana asiakkaiden tuotevalikoimaa ja -logistiikkaa ja tukien heidän menestymistä.
 
• Teräosa Oy hoitaa tuotealueensa takuuasiat, hankinnat, tuonnin, varastoinnin, laaduntarkastuksen ja täydennystoimitukset, tyytyväinen asiakas on eräs päätavoitteistamme.
 
• Teräosa Oy:n osaaminen perustuu vuosikymmenien aikana kasvaneeseen ammattitaitoon sekä pitkäaikaiseen avoimeen yhteistyöhön asiakkaiden ja tavarantoimittajien kanssa..